room

Dhomat

Prestige Hotel ofron 30 dhoma ne total, 5 Suita Junior, 1 Suite familjare, 2 Triple Rooms, 6 Superior, 14 dhoma standarte (dopjo dhe teke) dhe 2 Suita Executive.
restaurant

Restorant

Hotel “Prestige” ka dy bare: njëri gjendet në holl dhe tjetri jashtë, në hyrjen perëndimore të hotelit. Të dy ofrojnë një ambient mikpritës, kënaqësi dhe rehati.
conference

Konferenca

The Meeting  Room is located on the last floor and can seat 40 people comfortably around a conference table.

Kontrollo Disponueshmërinë

Dhomat